21 May 2024, Tuesday | 11:20am

'Cukup-cukuplah dengan Remy'

2019-11-26

KUALA LUMPUR: Biarpun serasi digandingkan bersama, pelakon jelita, Mira Filzah mengakui, sudah tiba untuk dia membataskan kemunculannya bersama Remy Ishak. Mira berkata, impak gandingan mereka dalam drama Pujaan Hati Kanda dan Lelaki Kiriman Tuhan yang cukup hebat membuatkan peminat sukar menerima apabila dia beraksi bersama hero lain.

“Saya tidak pernah cakap tidak tidak mahu lagi bekerjasama dengan Remy, malah saya tidak nafikan, dia antara pelakon lelaki yang hebat. “Tetapi, pengaruh kedua-dua drama itu sangat kuat menyebabkan peminat sukar menerima saya bergandingan dengan pelakon lain. Ia tentu membimbangkan, terutama apabila melihat peminat saya berpecah.

“Ada pasukan Ben Amir, ada pula pasukan Remy dan terbaru, Ungku Ismail pula terheret sama. Saya tidak mahu perkara ini berlarutan,” katanya. Mira yang ditemui pada majlis pelancaran produk kecantikan dan menambah tenaga keluarannya iaitu Luna berkata, dia seboleh mungkin mahu peminat memberikan sokongan atas dasar bakat serta produk yang dijayakan.

“Segala gosip mengaitkan saya dengan pelakon lelaki gandingan berpunca daripada peminat. Sebahagian mereka begitu mendesak dan ingin melihat apa yang berlaku dalam drama menjadi realiti. “Mereka menyangka saya dan Remy mempunyai hubungan istimewa sehinggakan apabila kami secara tidak sengaja menyarung persalinan rona sedondon pada Anugerah Telenovela 2019, baru-baru ini turut dijadikan isu,” katanya.

Pada acara yang berlangsung di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) itu, Mira yang juga Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-32 dinobatkan sebagai Ratu Telenovela.

Source: Berita Harian

 

Average: 5 (1 vote)